Eerste prijs voor “Het magisch Boek der Kristallen”.

Op 10 april 2016 was weer de jaarlijkse Brabantse Film Manifestatie, ditmaal gehouden in Roosendaal. Op dit festival tonen Brabantse filmamateurs hun beste films. De getoonde films kunnen genomineerd worden voor deelname aan het Nationaal NOVA Filmfestival. Vanuit Het Motief had Lou Kruisbergen zijn fantasyfilm “Het magisch Boek der Kristallen” ingestuurd, waarmee hij de eerste prijs in de wacht sleepte en natuurlijk de begeerde nominatie voor het NOVA Filmfestival.

Het Magisch Boek der Kristallen is een magische speelfilm van Lou Kruisbergen, Matthieu Willems en Ed van Heck, over de magische krachten die het lot van het land van Maas en Waal bepalen.

Uit het juryrapport:  “…. De kracht van de film zit vooral in de aankleding en vormgeving. In de symboliek spelen de kleuren een rol. En dat is terug te vinden in de kleding, attributen en decors. Alles speelt zich af in een geweldig gekozen locatie, die de geheimzinnigheid versterkt. De computeranimaties en technische truckjes zijn feilloos gemaakt..”.

Bekijk hier de trailer van de film.

Geplaatst in Nieuws
Tags: , ,